Venedig

Italiens perle – Venedig

Venedig – De hundrede øers by.

I den nordøstlige del af Italien, finder du det smukke Venedig, der ligger ud til Adriaterhavet. Byen blev grundlagt i det 5. århundrede og blev tidligt den førende bystat p.g.a. sin beliggenhed. Byen består af 118 øer, og samtlige øer er forbundet af hundredvis af broer og naturskønne kanaler.

Husene i byen er bygget op på millioner af pæle og det er ganske normalt at mange af husene ligger mindre end én meter over den daglig vandstand. Af naturlige årsager er her ingen biler, så al transport foregår med båd, gondol eller vaporetto (vandbus).

Her er også rig mulighed for shopping, se kunst, gå på markeder og meget mere. Det er en storby med karakter og charme – og det gør en rejsen til noget ganske særligt!

Et par små fif
Venedig er en fortryllende by, men er også en af de storbyer i Italien, hvor det kan være rigtig dyrt at holde ferie. Spørg altid om prisen, før der bestilles på de små hyggelige restauranter og cafeer.

Venezia Unica er det nye By Pass i Venedig, det giver dig mulighed for at få adgang til offentlig transport, kulturelle- og turismetilbud plus mange andre nyttige tjenester.
Se mere på www.veneziaunica.it

Gondoltur – et must
Er man på besøg i Venedig, er det klart at man skal en tur med de imponerende gondoler, der sejler i de mange kanaler. De er alle håndbygget og en sejltur fremstår helt fantastisk og meget romantisk. Hvis du vil læse mere om et af de mest berømte venetianske gondolskibsværfter, så skal du læse her www.squerosantrovaso.com.

Se live webcam af:
Grand Canal live cam
Rialto Bridge live cam

Fly:
Find fly via Momondo – Klik her
Find fly via MrJet

Ophold i lejlighed og hotel:
Hoteller eller lejligheder – Klik her
Hotel via Booking.com – Klik her
Lejligheder – klik her