Lær at hækle

Prøv noget nyt – Lær at hækle på ferien

Alsidig underholdning mens du holder ferie

Lige meget om du skal en tur til udlandet eller på ferie hjemme i Danmark, så kan du godt pakke dit hækle begyndersæt med i kufferten. I stedet for italiensk for begyndere, kan du kaste dig ud i et hæklekursus for begyndere. Med de nye roaming regler er der ingen undskyldning. Det er nemt og ligetil at deltage i et hæklekursus på internettet og det gælder også på ferien i Italien.

Tag på ferie og lær at hækle her
Der er mange som søger et alternativ til at læse en bog, når de skal på ferie. Det kan være at du ikke er så vild med at læse bøger, eller at du måske har læst så mange, at du gerne vil have en ny ferie hobby. Det skal gerne være en hobby som kræver hverken for store eller tunge redskaber.

Derfor er der flere og flere som begynder at hækle. Bomuld vejer jo nærmest ingenting og det er endda muligt at få instruktionerne online, så du behøver ikke være bange for at skulle pakke flere tunge bøger. Prøv f.eks. dette hæklekursus og se om det er noget for dig.

De bedste råd til dit ferie hækle eventyr
De to eneste tommelfingerregler som der er i forbindelse med at hækle på ferien, er at de færdige resultater bør være let i vægt samt nemt og småt at pakke sammen. Det kan også afhænge af hvor mange timer det tager at færdiggøre projektet, alt efter hvor lang din ferie er.

Tingene tager den tid de tager, men der er nogle som foretrækker at blive færdig med for eksempel det nye tørklæde inden turen går hjemad.

Lær at hækle online – alt hvad du skal bruge til den næste ferie
Hvis du er den aktive rejsetype, som pakker kufferten ofte, så kan du kaste dig ud i nyttige projekter til det næste eventyr. Det kan for eksempel være et cover til din smartphone. Eller måske vil du hellere beskytte dine sko, så du undgår at de bliver risede af alle de andre ting som ligger i kufferten.

Det er for eksempel også blevet populært at hækle en taske/beholder til vandflasker. Der er desværre mange lommetyve i især de sydeuropæiske lande, men det betyder ikke at det er dårligt sted at tage på ferie.

Start i det små
Det handler blot om at være på forkant og bære på mindre ting, så de onde sjæle ikke har noget at komme efter. Derfor er ”water bottle holder”, som det hedder på engelsk, et nemt og hurtigt projekt til nybegyndere.