Ryanair

Billige fly med Ryanair og Skyscanner

Ryanair og Skyscanner har
de billige flybilletter.

Ryanair er et af markedets billigste lavprisflyselskaber. Flyselskabet startede i 1985 og blev derved Europas første lavprisflyselskab og er nu de det største med hovedbase i Irland.

Billige Flybilletter
Køber du flyrejse med Ryanair og Skyscanner, kan du flyve direkte til fire af Italiens  mest romantiske og stemningsfyldte byer. Du kan vælge mellem lufthavnene i Milan Bergamo, Pisa, Rome (CIA), Venice (TSF). Priserne er helt i bund på de fleste rejsedage.

Den bedste pris får man dog hvis man ikke er bunden af en bestemt rejsedato. For hvis i har mulighed for at flytte lidt rundt på jeres rejsedage og bestiller i god tid, kan i spare lidt penge og måske få et par ekstra feriedage .

Ryanair spilder ikke tiden, de har flere end 8.300 ansatte og tilbyder ruter på tværs af 27 lande og mere end 950 destinationer. De har i tidens løb fløjet med mere end 75 millioner feriegæster.

Grundideen bag det hele er at de primært flyver til mindre lufthavne, og på den måde mindsker omkostningerne for dem selv og deres passagere.

FIND FLYREJSERNE HER