Vatikanets Museum

Besøg Vatikanets Museum

Se Vatikanets Museum, Katakomberne
og Peterskirken i Rom.

Vatikanets Museum har mange gæster. Der er altid mange mennesker der står i kø for at se de berømte værker, skulpturer og udsmykninger. Flere end 10.000 går dagligt gennem billetkontorene til museerne.

Museerne
Vatikanmuseerne består bl.a. Det Sixtinske Kapel, Katakomberne (De underjordiske grave) og Peterskirken. Her er rigtig meget at se på, og museerne fylder et areal på 42.000 kvadratmeter og der er mere end 70.000 udstillede værker.

Spring køen over
Vatikanets Museum har en af verdens vigtigste kunstsamlinger og den er samlet af forskellige paver gennem århundrederne. Hvis man ønsker at nyde museet fuldt ud, er det nødvendigt at man starter tidligt og afser det meste af dagen, for tiden flyver hurtigt når man går rundt mellem flotte statuer, buster og malerier.

For at undgå de lange køer ved indgangen, kan man enten selv bestille billetter online på Vatikanets hjemmeside – Køb billetter her

Hvis du er på stedet, og ikke ønsker at bruge op mod 5 timer på at stå i kø, så kan du besøge Restaurant La Paolo. Her kan du købe online museumsbilletter direkte i restauranten, mod et billetgebyr på mellem €3-5 pr. person. Dette beløb modregnes dog ved køb af frokost i restauranten, når man kommer retur fra museumsbesøget.

Adressen er: Restaurant La Paolo, Via Santamaura, 1, 00192 Rom.

Webcam:
Se webcam fra Peterskirken – her

Finder hotel og fly til Rom:
Billige flybilletter København – Rom
Fly og Hotel hos Booking.com